Contact Hotel Transfăgărășan

CONTACT ȘI INFORMAȚII UTILE

Pe această pagină veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă pune în contact cu noi și pentru a ne vizita.

Telefonic

0726 722 479 - Recepție

0726 722 479 - Restaurant

0726 722 479 - Marketing

0726 722 479 - Management

E-mail

[email protected] - Recepție

[email protected] - Restaurant

[email protected] - Marketing

[email protected] - Management

Adresă și indicații rutiere

Șoseaua Transfăgărășan (DN7C), Km 102

Venind dinspre Pitești, treceți de Lacul Vidraru și continuați pe Transfăgărășan aproximativ 10 minute. Hotelul va fi pe dreapta, deasupra șoselei, pe un deal mic.

Venind dinspre Sibiu, coborâți toate serpentinele din Argeș, treceți de Conacul Urșilor și continuați 5 minute. Hotelul va fi pe stânga în spatele unor brazi - veți vedea o parcare mare pe dreapta cu un indicator luminos către hotel.

Click pe butonul de mai jos pentru a vedea traseul către noi pe Google Maps.

Program de funcționare

Hotelul Piscul Negru este accesibil tot anul dinspre Argeș, drumul fiind deszăpezit în mod constant chiar și iarna. Dinspre Sibiu, puteți ajunge la noi doar în perioada de vară, între 1 Iulie și 1 Noiembrie, cât este deschis tunelul de la Bâlea Lac.

În sezon (mai - noiembrie) recepția este deschisă non-stop. În această perioadă este de ajuns să veniți la hotel și să sunați la sonerie în caz că nu este nimeni la biroul de recepție (noaptea târziu).

În extra-sezon, va fi nevoie să sunați la numerele de mai sus pentru a vă asigura că există personal la hotel pentru a vă putea primi. Hotelul este deschis tot anul însă atunci când nu sunt turiști, rămâne la hotel doar personalul de mentenanță.

Formular de contact